Zoek
Sluit dit zoekvak.

Safe daar gaat Beesel voor met onze tinkle alarm

Voorkom zakkenrollers

Je buidel is safe met deze noviteit

Ter gelegenheid van de week van de veiligheid gaf de gemeente Beesel Tinkle alarm aan de burgers. Voel je safe.
Het thema was “samen voor veiligheid”.
Zakkenrollen overkomt jaarlijks 1 op de 60 Nederlanders. De persoonlijke schade is vaak niet gering, zowel financieel, emotioneel als praktisch. Bankpassen moeten geblokkeerd, er moet aangifte gedaan worden en nieuwe documenten moeten worden aangevraagd.

De kosten lopen al snel op tot zo’n € 200,00.
Tinkle Alarm is een eenvoudig middel waarmee de kans om gerold te worden van je portemonnee afneemt. In Schotland is het effect van dit eenvoudige middel dat het zakkenrollenrij in bepaalde gebieden met 70% is gedaald!
Met Tinkle Alarm wordt boodschappen doen, de markt bezoeken en uitgaan een stukje veiliger!
Vanaf 500 stuks kunnen ze gepersonaliseerd worden, met een kunststof of een metalen tag.

We hebben een publicatie in het dagblad van het Noorden gehad.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."