Zoek
Sluit dit zoekvak.

Geboortekado voor een technische baby een eigen overall

Het is een keuze om als bedrijf uniek te zijn

Hij of zij moet nog even wachten tot hij/zij dit geboortekado kan dragen

Geboortekado
Geboortekado

en toepasselijk kado ter ere van de geboorte van een Marin baby. Een technische ouder krijgt een technisch geboortekado.
De logo blauwe overall voorzien we van het witte logo. Dat is hun huisstijl.
De overall is in vele maten verkrijgbaar en uiteraard ook in het rood of zelfs roze. Maar uiteraard leveren wij ook rompers, truitjes, dekens, knuffel of knuffeldoekje met logo of bedrijfsnaam.

Een afwijkend geboortekaartje zijn snoepjes in de gewenste kleur met de naam van de baby erin. Omdat bijna iedereen voor de geboorte het geslacht van de baby weet is dit tijdig in gang te zetten.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."