Zoek
Sluit dit zoekvak.

Maatwerk bedrukt tape het ontvangen begint bij de doos

Maak een feest van een verzenddoos

Zie de doos met maatwerk bedrukt tape met de koerier aankomen

maatwerk bedrukt tape
maatwerk bedrukt tape

Kado-unieK zoekt, vindt en regelt, ook maatwerk bedrukt tape.

Het zijn de eenvoudige aanvragen die snel ingevuld zijn, daar vallen ook kantoorartikelen onder als bedrukte tape.
Met name als je de wensen vwb het publiceren van het logo van klant kent.
Kado-unieK voor al uw klanten wensen!

Verzend deze speculaas pop en je relatie is blij.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."