Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Superhandige make-up tas om al je spullen in mee te nemen

Je hebt wat nodig om er toppie uit te zien

In je tas deze superhandige make-up tas dan heb je alles bij je

superhandige make-up tas
superhandige make-up tas

 

Zo’n ding waarbij je denkt waarom heb ik die niet jaren geleden gevonden. Zo’n superhandige make-up tas . Je maakt de sluitband los en de tas valt open, maar dan op een goede manier. Je ziet de totale inhoud en pakt wat je nodig hebt.

Nu bij ons verkrijgbaar voor € 7,50 ex verzendkosten.

BESTELLEN

 

 

 

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."