Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekerhouder digitaal bedrukt, full color en groter oppervlak

Uniek voor evenementen

Koffiebekers voor collega’s? Neem de bekerhouder

Na 1- en 2-kleurige bedrukking zijn wij heel blij dat we de bekerhouder nu ook digitaal bedrukken.
Wel iets duurder maar zeker de moeite waard!!

10 witte onbedrukt BESTELLEN.

drankhouder bierhouder, koffiebekerhouder
drankhouder bierhouder, koffiebekerhouder

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."