Zoek
Sluit dit zoekvak.

Maatwerk mokken met 4 verschillende in een doosje

Koffiebekers, milieuvriendelijk en je gebruikt hem elke dag

Het fraaiste is de bedrukking, voor de klant om het te bedenken voor ons om ze natuur getrouw uit te voeren: maatwerk mokken

maatwerk mokken
maatwerk mokken


Een fraaie mokken set, met maatwerk mokken verpakt in een geschenkdoos echt een project maatwerk mokken.
Deze set hebben we speciaal voor Van Iperen geproduceerd zodat ze hun relaties tegen de kerst kunnen verrassen!!

En dat verrassen is gebeurd, ze hebben vele zeer positieve reacties ontvangen.

Stenen of porseleinen mokken zijn helemaal hot zeker nu het gebruik van plastic bekers verboden is. En ook de kartonnen weggooi bekers op de schop gaan.

Dus in plaats van eenmalige bekers is een keramische mok een sustainable en milieuvriendelijke oplossing. Je logo of bedrukking komt dagelijks onder de aandacht. Met name een bruikbaar relatiegeschenk wordt tegenwoordig zeer op prijs gesteld.

Een ander leuk project met een totaal andere bedrukking is de mok in huisstijl van Enrise.

 

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."