Zoek
Sluit dit zoekvak.

Eigen postzegels wel heel bijzonder op (bubbel) enveloppe

We versturen veel minder, maar als je het doet, doe het goed

Baby, mailing of verhuizing? plak je eigen postzegels erop

Voordat de brieven en kaarten helemaal uitgebannen zijn heb ik mijn eigen postzegels bij post.nl besteld.

Weet nog niet of ik ze ga verzenden of bewaren…. over een aantal jaar zal het een collectors item zijn.

Ook een leuk idee voor je uitnodiging, kerstkaart of aankondiging van de geboorte van je zoon of dochter.
Je hebt ze binnen 2 dagen in huis.

Zonnetjes in de dop verzend je met je eigen postzegel.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."