Zoek
Sluit dit zoekvak.

Handdoek met geborduurd logo herhalingsopdracht

Handdoek met geborduurd logo
Handdoek met geborduurd logo

Niet maatwerk wel uniek een fraaie handdoek met geborduurd logo.
Daarbij echt succes is een herhalingsopdracht.
De vraag was: die handdoeken van de vorige keer waren zo mooi van kwaliteit en de borduring bleef fraai, graag nog een kleine honderd en graag snel…. evenement is al binnenkort.
Consider it done!!!
Ik bewaar alles dus in de historie de vorige de digi en bestelcode handdoeken gevonden.

Snelheid
Betrouwbaarheid

Nog een voorbeeld van een andere opdracht.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."