Zoek
Sluit dit zoekvak.

EIGEN kadopapier is full color en diverse afmetingen

En dat kan op rollen of vellen, glanzend of mat

Hogeschool relatiegeschenken: eigen kadopapier

eigen kadopapier
eigen kadopapier

Hoe leuk is het om je relatiegeschenk in een eigen full colour eigen kadopapier te verpakken.
Er zijn diverse standaard formaten, leverbaar vanaf 100 vel tot zelfs rollen.
Levering kan binnen circa 5 werkdagen maar we moeten dan wel heel snel schakelen.

Hierbij een voorbeeld waar wij heel erg trots op zijn.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."