Zoek
Sluit dit zoekvak.

Secretaressedag in het teken van duurzaamheid

Secretaressedag, ik heb voor de 3e keer de geschenken voor de secretaresses van de Coöperatie Medisch Specialisten Gelderse Vallei mogen bedenken en leveren.Dit jaar kozen we voor het thema duurzaamheid.
Een tas geproduceerd uit gerecyclede visnetten, een vogelhuis van een kokosnoot, kromkommersoep, een zeepje van sinaasappelschillen en heerlijke thee.

De invulling van een vorige Secretaresse dag vind je hier.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."