Zoek
Sluit dit zoekvak.

Samen groeien en bloeien daar heb je water voor nodig

Een zorginstelling heeft een bijeenkomst die in het teken staat van samen groeien en bloeien.
Als dank voor de aanwezigheid en het meedenken en delen krijgt iedereen een gieter met tekst mee.

Samen voor een moooie dag. Let op de smiley!

Deze amaryllis bollen hebben geen water nodig om te groeien.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."