Zoek
Sluit dit zoekvak.

Drie maal recht is scheepsrecht bij een opdracht buttons

Herma ik zoek met spoed…….. regelen we

En soms kijk ook ik niet goed en dan wordt het drie maal recht

HERMA, ik zoek met spoed….. en daar ga je dan voor om het op te lossen, blijkt een gevalletje drie maal recht is scheepsrecht.

No problem, stuur maar het logo dan regel ik het voor je.

20 buttons, voorzien van bedrukking. Ik contact 1 van mijn betrouwbare producenten die direct met leveringstermijn, prijs en visual reageert.

Echter, ik had de extra tekst over het hoofd gezien, aangepast. Dat was visual #2.

Kan de tekst in rood, vrouwen en rood is zo’n dingetje he.

TUURLIJK!! Visual #3.

Zo’n opdracht waar ik energie van krijg, niet om de grootte of het rendement, maar omdat ik iemand blij kan maken. Waarbij de aanvraag aan mij wordt overgedragen met de overtuiging dat het lukt.

Snelheid en betrouwbaarheid de pijlers onder mijn bedrijf Kado-unieK. Haha de creativiteit is even niet noodzakelijk.

Een totaal ander project, maar wel eentje waar ik trots op ben. Pasta in € uitvoering voor de Rabobank.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."