Zoek
Sluit dit zoekvak.

Jaarlijks congres voor de Brandweer uiteraard brandweer rood

Een zaklampje op zonne-energie

Zonne-energie staat centraal tijdens het jaarlijks congres

Jaarlijks congres
Jaarlijks congres

Voor het jaarlijks congres van IFV wilde de organisatie de aanwezigen bedanken met een gadget voor hun tijd, energie en meedoen.

Een zaklampje op zonne-energie.

Uiteraard moest het brandweer ROOD zijn!!

Voor een ander congres leverden wij bijzondere waterflessen want Brandweer en water horen bij elkaar.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."