Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kubus kalender, elke dag scheuren en quotes

Deze kalender staat leuk op elk bureau

Elke dag een eigen kaartje: de kubus kalender

De nieuwste cube calender ofwel kubus kalender is er weer!

Verdeeld over zes rijen staan honderden kartonnen kaartjes strak in het gelid, bijeengehouden in kubusvorm door twee busschroeven. De kaartjes zijn gestanst uit twee vellen.

Elke dag heeft een eigen kaartje. Om de paar dagen verschijnt er een kaartje waarop een citaat is afgedrukt. Soms een grappige observatie, soms een filosofisch aforisme over tijd. ‘What day is it? It’s today, squeaked Piglet. My favorite day, said Pooh’, of een uitspraak van filosoof Bertrand Russell: ‘The time you enjoy wasting is not wasted time’.

‘If you obey all the rules you miss all the fun’ zegt Katharine Hepburn bijvoorbeeld op 29 april. Nog 84 citaten van schrijvers, filosofen, acteurs en popsterren sieren de kaartjes van de kalender. Stroomberg betoont
zich niet eenkennig. Een filosoof als Michel de Montaigne staat volkomen vanzelfsprekend zij aan zij met Dolly Parton in de nieuwe editie van The Cube Calendar. Wat hen bindt? Humor, het thema dat Stroomberg koos voor deze achtste editie. Het draait om posi- tiviteit en relativeringsvermogen,
Want zoals Sam Walton op 11 februari zegt: ‘Celebrate your successes. Find some humor in your failures’.

Maar nu begint het pas: super als relatiegeschenk: je kunt hem op het voorblad dat door het hele jaar zichtbaar is van je logo.

En nog leuker: voeg je eigen quotes, USP’s, verkoopargumenten of toe of deel je kennis en ervaring!

Een van de projecten die we met logo hebben uitgevoerd.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."