Zoek
Sluit dit zoekvak.

Stappenteller, binnen 24 uur in huis, gevalletje spoed

Afvallen kun je door minder te eten en meer te bewegen

Spoedje voor een bijeenkomst, dan regel je gewoon een stappenteller

stappenteller
stappenteller

Natascha Plate van Fysiq Vison nam deel aan de verwendag van Bliss shine for cancer voor (ex-)kankerpatiënten en hun omgeving. Dan is een stappenteller wel heel toepasselijk.

Ze wilde de bezoekers iets leuks, toepasselijks en stimulerends mee geven.

Een stappenteller! Graag in een paar verschillende kleurtjes.

Omdat de voorraad van al mijn leveranciers in Oost Europa opgeslagen ligt en Duitsland een algemene vrije dag had was het zoeken naar een leverancier die mee werkt. En gevonden, voor 12.00 besteld, per expresse verzonden en binnen 48 uur in huis.

Gevalletje meedenken, snel schakelen en regelen. Fijn weer een tevreden relatie!!

Ook een spoedje, een rever pin in de vorm van de Foodvalley.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."