Zoek
Sluit dit zoekvak.

Opening vol kleur en creativiteit, dus toverballen

Lekkers en leuks om mee te geven/nemen

Case verhuist: dus een opening vol kleur

Opening vol kleur
Opening vol kleur

Case is verhuisd van een rustiek naar een technisch historisch pand. Niet anders dan een opening vol kleur

Wat een indrukwekkend pand!

Na de perfect georganiseerde opening vol kleur en creativiteit met een mooie menselijke ondernemers en een speech door Helen van den Oever. De lekkere hapjes en drankjes zijn uiteraard gemaakt door EdEs. Een dames DJ en bijzondere activiteit, daarna kregen de aanwezigen toverballen mee, verpakt in een milieuvriendelijk en gegraveerd bamboe schaaltje.

Chapeau Arina Rengelink overal was aan gedacht!!

Trots dat ik hier een onderdeel van mocht zijn!

Een andere mooie klus van Case is autodrop voor de Welly en Wurby.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."