Zoek
Sluit dit zoekvak.

Led paraplu: licht schijnt in regen, in handvat en toplampje

Bij 2 relaties voorgesteld als relatiegeschenk, 2 opdrachten

En een leuk plaatje: led paraplu

led paraplu
led paraplu

Leuke LED paraplu, eentje met een toplampje zodat je in de regen ook goed zichtbaar bent en een zaklamp in het handvat.

Uiteraard kunnen we ze voorzien van een logo!

Het is een opvallend kado en relatiegeschenk.

Een handig artikel: een parapluzak. Goed idee bij grote bedrijven om te voorkomen dat klanten het bedrijf uit drijven….

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."