Dag van de zorg: lief zijn voor de handjes aan het bed.

handcreme
handcreme

Fraaie tubes met heerlijke handcreme.

Zeer geconcentreerd, weinig nodig voor een goed resultaat, op oliebasis ipv waterbasis dus extra voeding.

Onderstaand een omschrijving van de 10 geuren.

Een heerlijk kado voor de mensen in de zorg. Met name tijdens de #dagvandezorg. We kunnen ze ook gezellig, geefklaar verpakken.

Orange 77: Fresh Rose & Mandarin

Een aroma als een lange zomerdag: lichtzinnig en vrolijk, onweerstaanbaar en verwachtingsvol. Deze hartstochtelijke geur zit boordevol schakeringen van bloemen en fruit. Mandarijn en vanille, jasmijn en roos.. verfijnd met een vleugje kokosnoot, bergamot, sandelhout en de excentrieke heliotroop. Een zonnige allemansvriend.

Fuchsia 69: Jasmine & Ylang-ylang

Een potpourri van onder meer geurige jasmijn, zachte gardenia, anjer en de ‘bloem der bloemen’: ylang-ylang. Een verleidelijk aroma dat elke ruimte in huis een lift geeft, en tegelijkertijd zorgt voor een ontspannende werking op lichaam en geest.

Blue 33: Patchouli & Blue Cedar

Een intuïtieve geur met accenten van onder meer patchouli, blauwe ceder, fruitige noten en citrus. Fris en levendig aan de ene kant, warm en kruidig aan de andere kant. Een dromerig en eigenzinnig aroma waarin een subtiel evenwicht is ontstaan tussen het aardse en spirituele.

Black 22: Bergamot & Tonka Beans

Dit parfum is een rijk bouquet van onder andere bergamot en hete kruiden, tropische schorsen en zoete tonkabonen – ook wel bekend als de ‘verboden vrucht’. Sensueel en mysterieus, pragmatisch en stijlvol. Een onberispelijk, haast hypnotiserend aroma dat past bij de hedendaagse man of vrouw.

Sky 11: Blue Musk & Cardamom

Als je het verleidelijke van musk laat samensmelten met het vurige van kardemom, dan krijg je vuurwerk! In deze mysterieuze, licht androgyne geur vind je subtiele accenten van jasmijn en cederhout. Zacht en zoet, stoer en teder. Blue Musk & Cardamom is een parfum om niet snel te vergeten.

Grey 04: Cedar & Sandalwood

Eigenzinnig en stoer, elegant en tijdloos. Dit is een geur voor de zelfverzekerde man of vrouw. Een aards parfum met hars en houtsnippers als fundament, vergezeld door atlasceder en balsamico’s van Australisch sandelhout. Met accenten van teakhout en guayacan (Zuid-Amerikaanse houtsoort).

Skin 90: White Lily & Cherry Blossom

De kersenbloesem heeft in Japan een haast heilige status. Met haar lichtroze blaadjes en aangename geur is de boom een waar feest voor de zintuigen. Het subtiele van de kersenbloesem wordt in dit parfum afgewisseld met het frisse van de lelie en krachtige van de tonkaboon. Verder in dit bouquet: fragmenten van peer, appel, framboos en vanille.

Sun 81: Lemon & Yellow Iris

Zwoel als een zomerbriesje, elegant als de mooiste bloem aan de waterkant. En tegelijk licht en fris, als een nieuw begin. Dit parfum vangt de zomer in een potje, geeft je het hele jaar door een zonnig gevoel. Met accenten van citrus, jasmijn, amber, musk, exotische bloesem en de prachtige gele iris, vernoemd naar de godin van de regenboog. Omhul jezelf met al het moois uit de natuur. Betoverend.

Coral 58: Exotic Flowers & Saffron

Met saffraan en amber in de basis staat dit parfum symbool voor diversiteit. Krachtig en kruidig aan de ene kant, zacht en broeierig aan de andere kant. Een levendig huwelijk tussen zoet en (licht-) bitter. Naast saffraan en amber ook nuances van exotische bloemen. Pure luxe in deze charmante geur die plaats en tijd doet vergeten.

Earth 46: Green Amber & Leatherwood

Een parfum met karakter. Kruidig, warm, rijk en leerachtig, met een zoete ondertoon. Deze indrukwekkende geur laat alles samenkomen: aarde, water, vuur en lucht. Spectaculair en spannend. De stoere, aardse en natuurlijke ingrediënten [nootmuskaat, appel, kruidnagel, sandelhout, amber, vanille en patchouli] zorgen voor een krachtig samenspel. Een parfum om te dragen met trots.