Zoek
Sluit dit zoekvak.

Dag van de zorg: lief zijn voor de handjes aan het bed.

Handcreme voor hard werkende handen

Waardering tijdens de dag van de zorg

dag van de zorg
dag van de zorg

Fraaie tubes met heerlijke hand crème voor de hardwerkende handen tijdens de dag van de zorg.

Het is zeer geconcentreerd, er is weinig nodig voor een goed resultaat, op oliebasis ipv waterbasis dus extra voeding voor de handen.

Een heerlijk kado voor de mensen in de zorg. Met name tijdens de dag van de zorg.

We kunnen ze ook gezellig, geefklaar verpakken. Tijdens deze opdracht hebben we de crème in verschillende kleuren thule zakjes verpakt, met een kaartje aan het touwtje. Persoonlijk heb ik de dozen met vrolijke gevulde zakjes op de 15 locaties afgeleverd.

Ook met pasen zijn zorgmedewerkers blij met een lekkere waardering.

Onderstaand een omschrijving van de 10 geuren.

Orange 77: Fresh Rose & Mandarin voor heerlijke zachte handen

Een aroma als een lange zomerdag: lichtzinnig en vrolijk, onweerstaanbaar en verwachtingsvol. Deze hartstochtelijke geur zit boordevol schakeringen van bloemen en fruit. Mandarijn en vanille, jasmijn en roos.. verfijnd met een vleugje kokosnoot, bergamot, sandelhout en de excentrieke heliotroop. Een zonnige allemansvriend.

Fuchsia 69: Jasmine & Ylang-ylang

Een potpourri van onder meer geurige jasmijn, zachte gardenia, anjer en de ‘bloem der bloemen’: ylang-ylang. Een verleidelijk aroma dat elke ruimte in huis een lift geeft, en tegelijkertijd zorgt voor een ontspannende werking op lichaam en geest.

Blue 33: Patchouli & Blue Cedar

Een intuïtieve geur met accenten van onder meer patchouli, blauwe ceder, fruitige noten en citrus. Fris en levendig aan de ene kant, warm en kruidig aan de andere kant. Een dromerig en eigenzinnig aroma waarin een subtiel evenwicht is ontstaan tussen het aardse en spirituele.

Black 22: Bergamot & Tonka Beans

Dit parfum is een rijk bouquet van onder andere bergamot en hete kruiden, tropische schorsen en zoete tonkabonen – ook wel bekend als de ‘verboden vrucht’. Sensueel en mysterieus, pragmatisch en stijlvol. Een onberispelijk, haast hypnotiserend aroma dat past bij de hedendaagse man of vrouw.

Sky 11: Blue Musk & Cardamom

Als je het verleidelijke van musk laat samensmelten met het vurige van kardemom, dan krijg je vuurwerk! In deze mysterieuze, licht androgyne geur vind je subtiele accenten van jasmijn en cederhout. Zacht en zoet, stoer en teder. Blue Musk & Cardamom is een parfum om niet snel te vergeten.

Grey 04: Cedar & Sandalwood voor elke dag

Eigenzinnig en stoer, elegant en tijdloos. Dit is een geur voor de zelfverzekerde man of vrouw. Een aards parfum met hars en houtsnippers als fundament, vergezeld door atlasceder en balsamico’s van Australisch sandelhout. Met accenten van teakhout en guayacan (Zuid-Amerikaanse houtsoort).

Skin 90: White Lily & Cherry Blossom

De kersenbloesem heeft in Japan een haast heilige status. Met haar lichtroze blaadjes en aangename geur is de boom een waar feest voor de zintuigen. Het subtiele van de kersenbloesem wordt in dit parfum afgewisseld met het frisse van de lelie en krachtige van de tonkaboon. Verder in dit bouquet: fragmenten van peer, appel, framboos en vanille.

Sun 81: Lemon & Yellow Iris zorg voor je handen

Zwoel als een zomerbriesje, elegant als de mooiste bloem aan de waterkant. En tegelijk licht en fris, als een nieuw begin. Dit parfum vangt de zomer in een potje, geeft je het hele jaar door een zonnig gevoel. Met accenten van citrus, jasmijn, amber, musk, exotische bloesem en de prachtige gele iris, vernoemd naar de godin van de regenboog. Omhul jezelf met al het moois uit de natuur. Betoverend.

Coral 58: Exotic Flowers & Saffron

Met saffraan en amber in de basis staat dit parfum symbool voor diversiteit. Krachtig en kruidig aan de ene kant, zacht en broeierig aan de andere kant. Een levendig huwelijk tussen zoet en (licht-) bitter. Naast saffraan en amber ook nuances van exotische bloemen. Pure luxe in deze charmante geur die plaats en tijd doet vergeten.

Earth 46: Green Amber & Leatherwood

Een parfum met karakter. Kruidig, warm, rijk en leerachtig, met een zoete ondertoon. Deze indrukwekkende geur laat alles samenkomen: aarde, water, vuur en lucht. Spectaculair en spannend. De stoere, aardse en natuurlijke ingrediënten [nootmuskaat, appel, kruidnagel, sandelhout, amber, vanille en patchouli] zorgen voor een krachtig samenspel. Een parfum om te dragen met trots.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."