Zoek
Sluit dit zoekvak.

HART tegen de regen en opvallend, leuk te gebruiken

Een harten paraplu is alles behalve standaard

hart
hart

Een paraplu in de vorm van een hart.

Er zijn diverse kleuren: wit, offwhite en ROOD.

Met of zonder bedrukking zijn ze in deze druilige regendagen een opkikkertje.

Heel leuk voor een bruiloft of huwelijk, je weet nooit of het gaat regenen en met deze uitvoering ben je er misschien zelfs een beetje blij om want het is een mooi plaatje!

Ook een afwijkende paraplu: eentje met een lichtje. Licht schijnt in de regen.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."