Zoek
Sluit dit zoekvak.

Pubquiz @home maar beter zo samen dan helemaal alleen

Andere bijeenkomst dan standaard

Geen vrimibo maar een Pubquiz @home

Hoe houd je contact met je werknemers, hoe houd je het ‘samen’ gevoel vast en hoe voeg je daar toch nog humor aan toe? Organiseer een samen ontspanningsactie. Super van relatie om dat in de vorm van een pubquiz @home op afstand te doen.

‘Wij regelen het droogje, haal zelf het natje in huis.’

Een echt Foodvalley pakket: een worstje van Ecofields, een mooi stuk ‘ryp’ van Remekerkaas, aangevuld met chocolade eitjes, klein pakje toast en een zakje snoepgroente. Afgemaakt met een persoonlijke brief en verpakt in een gezellige paasdoos.

Mijn Kado-unieK bestaat al 18 jaar maar nog nooit heb ik een leuker project gehad dat allemaal supergoed samen viel. De voorbereiding om tot een voorstel te komen was een hele bevalling, net als het samenstellen en leveren maar het was zoooooooooo de moeite waard, zeker gezien de reacties achteraf.

Pubquiz @home
Pubquiz @home
paasdoos
paasdoos

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."