Pubquiz @home

paasdoos
paasdoos

Hoe houd je contact met je werknemers, hoe houd je het ‘samen’ gevoel vast en hoe voeg je daar toch nog humor aan toe? Organiseer een samen ontspanningsactie. Super van relatie om dat in de vorm van een pubquiz op afstand te doen.

‘Wij regelen het droogje, haal zelf het natje in huis.’

Een echt Foodvalley pakket: een worstje van Ecofields, een mooi stuk ‘ryp’ van Remekerkaas, aangevuld met chocolade eitjes, klein pakje toast en een zakje snoepgroente. Afgemaakt met een persoonlijke brief en verpakt in een gezellige paasdoos.

Mijn Kado-unieK bestaat al 18 jaar maar nog nooit heb ik een leuker project gehad dat allemaal supergoed samen viel. De voorbereiding om tot een voorstel te komen was een hele bevalling, net als het samenstellen en leveren maar het was zoooooooooo de moeite waard, zeker gezien de reacties achteraf.