Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bloemen en zo scherp mesje zodat ze langer staan

3 handigheden om bloemen vaas klaar te maken.

  • Snijmaatje: een zeer scherp, goed en stevig houten mesje….
  • Kleintje knip makkelijk klein simpel snoeischaartje.
  • Bloemensnijder: perfect schuin gesneden in een seconde.

Het zijn leuke, en prijs vriendelijke kadootjes!

Ze passen ook heel goed in een pakketje, denk aan een gieter, bloembollen, kniematje….. Of aan een boeket want elk boeket moet bijgewerkt worden voordat het in de vaas gaat.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."