Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tanden op elkaar, hierbij een hart onder de riem

Alleen maar niet eenzaam

Alleen achter je computer is het soms tanden op elkaar en doorgaan

tanden op elkaar
tanden op elkaar

Dit is een kleine greep uit de kaartjes die de chocolade hartjes pakketjes hebben vergezeld naar de ontvangers. Corona is nog niet over, nog even de tanden op elkaar.

De meeste opdrachtgevers kozen voor het hart onder de riem kaartje, maar u roept en wij draaien en denken creatief mee. Op de afbeelding zijn tevens een paar eigen invullingen te vinden.

Te denken aan scholen, verzorgingsinstellingen, verpleeghuizen, gemeentes, verenigingen, bedrijven maar ook vrienden clubjes.

Hartverwarmend als de besteller een paar reacties deelt. Daar doe ik het voor!!

  • Ik heb vandaag al veel leuke en lieve reacties gehad. Echt top. Dank voor de goede zorgen en diverse updates.
  • De attenties waren zeer geslaagd.
  • Het pakketje is enorm goed ontvangen. Ik kreeg heel veel mooie reacties terug.
  • We hebben veel positieve reacties mogen ontvangen.
  • Dankbare mailtjes, het was een schot in de roos, offerwijl straight to the heart.

Just love my job!!!

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."