Zoek
Sluit dit zoekvak.

Dank, thank you, gracie!! Voor al je inspanningen

Dikke duim voor jou

Online werken is niet altijd leuk, dus dank voor al je acties

Dank
Dank

Een tweede opdracht om diverse commissies en stakeholders te bedanken voor hun inspanningen. Dank, thank you, gracie!!

Het zijn chocolade duimpjes, met een persoonlijk kaartje, verpakt in een opvallende rode brievenbus doos voorzien van beschermend materiaal.

Onvoorstelbaar, heel trots ben ik erop omdat binnen 24 uur is 97% afgeleverd is!!

We hebben kleine maar ook grote duimen.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."