Zoek
Sluit dit zoekvak.

Fijne vakantie en dank voor de afgelopen maanden

Hopelijk wordt het zo lekker warm dat je deze fan goed kunt gebruiken

En na de fijne vakantie gebruik je hem ook, lekker bij je laptop

fijne vakantie
fijne vakantie

Om de medewerkers, thuiswerkers van een organisatie te bedanken voor de inspanningen van de afgelopen maanden en een fijne vakantie die hopelijk ontspannend en verkwikkend is te wensen mocht ik meer dan 100 ventilatortjes verzenden.

Het is een 3 in 1 luchtbevochtiger in blikjesvorm met mini ventilator, nachtlampje en sfeerverlichting in 6 standen.

Leuke kaart erbij, verpakt in een mooi opvallend geschenkdoosje.

Wat moet het leuk zijn zo’n relatiegeschenk in je bus te vinden….

Hier vind je nog zo’n leuk zomer pakketje….

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."