Zoek
Sluit dit zoekvak.

Boeklamp een bijzondere manier van licht maakt het gezellig

Toepasselijk bij de kachel maar ook in de tuin

De buitenkant is van hout, de binnenkant geeft licht de boeklamp

Toepasselijk in de winter bij de kachel maar zeker ook in de zomer in de tuin. Dus een kado dat het hele jaar gezelligheid brengt. Dat is onze noviteit de boeklamp.

Een boek dat tot lamp getransformeerd door hem uit te klappen.

Ze zijn er in diverse afmetingen en houtkleuren. Hij laadt op door een USB kabeltje dat bijgeleverd wordt.

We voorzien hem van een logo, verpakken in geschenkpapier en versturen naar de relaties of werknemers. Het is een brievenbusdoosje, dus de verzendkosten zijn vriendelijk.

boeklamp
boeklamp

Een leuk artikel voor in de tuin lamp, koelkast en luidspreker.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."