Zoek
Sluit dit zoekvak.

Herfst bedankje, een stormparaplu met het logo er fraai op

Stormplu met logo in een opvallende verpakking

Na de bijeenkomst regende het en kon dit herfst bedankje direct ingezet worden.

Leuke aanvraag die vervolgens opdracht werd. Ivm corona kan er zoveel niet doorgaan, maar aandacht geven EN ontvangen blijft voor alle partijen heel fijn. Het is een echt herfst bedankje.

Vandaar een herfst bedankje, herfst = regen dus een paraplu. En omdat het ook nogal eens stormt een stormparaplu, aangevuld met een gezellige kaart en een bon.

En kado-uniek zou niet uniek zijn als er geen bijzondere verpakking om heen zou zitten, die direct de verzenddoos is.

Het ontvangen begint met de verpakking!!!!

Alleen de adressen werden aangeleverd en wij regelden de rest, tot en met het op de hoogte houden van de afleveringen!!

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."