Zoek
Sluit dit zoekvak.

Notitieboekjes van afval, 9 verschillende uitvoeringen

Recycling is hergebruiken in een hoogwaardig artikel

Sustainable schrijven op notitieboekjes van afval


Wij maken notitieboekjes
van afval, notabene van 9 verschillende soorten afval:

1.      agrarisch afval

2.      koffie drab

3.      oude PET flessen

4.      oude plastic tasjes

5.      snijafval leer

6.      olifantenpoep

7.      steenafval 

8.      bamboe en steenafval

9.      oud textiel

Afmetingen, aantallen en prijzen? Stuur een mail met je vragen naar info@kado-uniek.nl

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."