Zoek
Sluit dit zoekvak.

Smaakvol grachtenpand, verpakking en serveerplank

Multifunctionele verpakking in de vorm van een grachtenpand voor 2 flesjes wijn of 1 flesje en lekkers. Denk bijvoorbeeld aan een kaasje, worstje, nootjes oid. Uniek relatiegeschenk. Het is een smaakvol grachtenpand.

De deksel gebruik je als tapas plank en de achterkant als snijplank.

Uniek als smaakvol eindejaars geschenk, al dan niet voorzien van een gegraveerd of gedrukt logo.

We hebben ook andere grachtenpand verpakkingen.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."