Zoek
Sluit dit zoekvak.

Online kerstlunch alleen achter je computer maar toch samen

Een pakket lekkers zodat er toch samen is

Broodjes, beleg, drankjes, lekkers, een online kerstlunch doos

Een bijzondere aanvraag, we hebben een online kerstlunch en kun jij een pakketje samenstellen waarbij iedereen iets van zijn/haar gading vindt en ook aan de bureau- en eigen aankleding moet gedacht zijn. We willen een beetje kerst voelen.

Zowel eiwitten, als koolhydraten als groente, en en en. EN iedereen moet zijn eigen drankje hebben…….

Dus een tafel lopertje, servet, kaars, kerstster, gezellige rode doosjes om alles gezellig uit te stallen, een foute kersttrui puur per persoon uitgezocht. En daarnaast natuurlijk de natjes en droogjes. Een kaartje met tekst en uiteraard verpakt in kerstige verpakkingen.

Ander artikel, ander verhaal, maar ook lunch. Een lunch zakje.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."