Zoek
Sluit dit zoekvak.

Slechts 4 ingrediënten, misschien daardoor wel zo jammie

Energierepen, verschillende smaken

Kaneel kokos of crunchy choco maar slechts 4 ingrediënten

8 Heerlijke mini repen zitten in deze mooie Gift Box. Mooi van binnen en van buiten en met liefde hand-gewikkeld. De Crunchy bite komt van de cacao nibs en samen met de smeuïge tekstuur staat de Crunchy Choco garant voor het ‘ mmm…lekker’ moment! Een heerlijk cadeau voor jezelf of voor die lieve ander. Zonder toevoegingen, want die zijn gewoon niet nodig! Slechts 4 ingrediënten maar misschien daardoor wel zo jammie.

Ingrediënten: dadels, zonnebloempit, cacao nibs, cacao.

 • Kaneel-kokos
 • Crunchy choco

We laten zien dat je met slechts 4 pure en plantaardige ingrediënten per smaak – zonder toevoegingen-, de juiste portiegrootte. En de volle maar elegante smaak iedere dag kunt genieten van een (h)eerlijke verwennerij.

Bij een verwennerij hoort ook een verpakking waar je blij van wordt. Zo wordt het ook nog eens een lekker kado, voor jezelf en de lieve ander.

 • Verwennerij 
 • Zonder toegevoegde suikers 
 • Voedzaam 
 • After sport 
 • Vegan ?
 • Heerlijk bij koffie en thee 
 • Tijdens werk en studie 
 • No energy dip 
 • Familie 
 • Kids love it 
 • Traktatie 
 • Kado 
 • Kerstgeschenk 
 • Diner verwennerij 
 • After sport 
 • To share 
 • Lekker voor en bij opa en oma…
 • In borrelbox
 • Als hart onder de riem

Mooi project mbt energie en naamswijziging.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."