Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Verpakking, daar begint het ontvangen mee

Standaard tot heel bijzonder, kies wat bij jou past.

Het moet een eenheid zijn, de verpakking en de inhoud

De inhoud is waar het om gaat, maar het ontvangen begint al bij de verpakking.

Brievenbus doosjes zijn zeer populair, (indien de afmeting van het kado het toelaat) omdat deze verzendwijze de verzendkosten beperkt. Daarnaast hoeft de ontvanger niet thuis te zijn om het pakket fysiek over te nemen.

Er zijn diverse niveaus van brievenbusdoosjes: de bruine, witte, gekleurde (diverse afmetingen en kleuren). Van standaard, bijzonder tot en met het brievenbus doosje voorzien van kadootjes bedrukking. Of zelfs een eigen gemaakte doos voorzien van de gewenste bedrukking.

Is de inhoud te groot voor een brievenbus doos dan kiezen we een rechthoekige of vierkante doos die in legio groottes verkrijgbaar zijn.

Ook zijn hier weer de bruine en witte dozen.

Maar dan kan leuker: thema dozen, verpakt in gezellig papier tot en met geschenkpapier voorzien van het bedrijfslogo een foto van het team of waar jij ook maar vrolijk van wordt.

Nog een voorbeeld van eigen geschenkpapier vind je hier.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."