Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Brainstorm pakket voor een heidesessie in Ede

Foodvalley wat produceer je toch moois

1 van mijn favoriete opdrachten, een brainstorm pakket

Brainstorm pakket
Brainstorm pakket

DE aanvraag van 2021. Een brainstorm pakket voor een heidesessie.

Ondanks Corona gaan de vrimibo’s, vergaderingen en ook brainstormsessies door, alleen nu digitaal.

Deze sessie moest ik ondersteunen met natjes en droogjes. Daarnaast was de eis: bedenk een gezellig, lekker maar ook gezond pakket.

Ik zou Herma niet zijn als ik zou beginnen met afwijkende elementen….

Dus een heideplantje MOEST erin. Kijk zelf maar op de foto welke onderdelen we nog meer hebben toegevoegd. Volledig maatwerk en na overleg met relatie.

En uiteraard zoals altijd de afgelopen 10 maanden elk pakket werd naar de deelnemers thuis gestuurd. Binnen 24 uur waren alle pakketten afgeleverd en klant hierover geïnformeerd. Ook dat hoort bij Kado-unieK!

O N T Z O R G E N!!

Ook dat is Kado-unieK.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."