Zoek
Sluit dit zoekvak.

Cap met 3D borduring, heeft meer uitstraling dan bedrukking

Na t-shirts, hardloop shirts nu caps

Uiteraard in hun huisstijl kleuren, zwart en geel, nu een cap met 3D borduring

Cap met 3D borduring, heeft meer uitstraling dan bedrukking
Cap met 3D borduring

Leuke opdracht van vaste relatie. Een cap met 3D borduring.

Maanden geleden al in de week gezet en ineens opdracht. Heel belangrijk was de pasvorm EN hun PMS130 kleur. Zowel voor de borduren, de gaatje en de tussenlaag van de klep.

Hoe leuk zijn reactie op basis van de foto: OH WAUW die cap hadden we veel eerder moeten bestellen, reken maar op vervolgopdrachten!!!!!!

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."