Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gevulde paasdoos, hier word je vrolijk van!!

Chocolade eitjes en zaadbommen

Een gevulde paasdoos met chocolade en leuks

Op deze pagina een lekkere en leuke attentie, een gevulde paasdoos voor Pasen.

Een brievenbus pakketje bedrukt met pakjes dat op zich al een pakje is.

Het is een jute zakje die voorzien is van kleurige zaadbommetjes die tot juli gepoot kunnen worden. Binnen een paar weken komen er bloemetjes uit.

Maar de ontvanger start natuurlijk met de heerlijke chocolade eitjes en zelfs na weken of maanden geniet hij van de mooie en geurende bloemen die vervolgens tevoorschijn komen.

Het pakketje wordt afgemaakt met grasgroene papier frutsels en een toepasselijke paaskaart met bloemen met een persoonlijke tekst op de achterkant.

Bij pasen horen eieren, dat weet iedereen maar dat kunnen ook kaarsen zijn in de vorm van eieren.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."