Zoeken
Sluit dit zoekvak.

9 zaadbommen in een fraaie geef klaar brievenbus doosje

Leuk artikel voor september, de 9e maand

Fraai doosje met 9 zaadbommen

9 zaadbommen
9 zaadbommen

Dit is een leuk idee voor de dag van de zorg! 9 zaadbommen.

Naast een verpakking voor 1-2-4 zaadbommetjes is nu de 9-bom (brievenbus) verpakking leverbaar.

We voegen vervolgens een leuke kaart met tekst toe en zorgen voor de verzending!

Ontzorgen heet dat….. dat is 1 van de pijlers onder Kado-unieK naast snelheid, creativiteit en betrouwbaarheid.

Dit is echt iets voor milieuvriendelijke vrouwen: een plantbare eyeliner.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."