Zoek
Sluit dit zoekvak.

Anderhalve meter gezondheid: een koker met fruit

Niet een mand maar een koker vol

Niet alleen in corona tijd maar ook nu kan nog steeds anderhalve meter gezondheid

anderhalve meter gezondheid
anderhalve meter gezondheid

Een project uit Corona tijd waar ik heel trots op was en nog steeds ben, maar de gedachte is ook in de huidige tijd nog geldig: houdt van anderhalve meter gezondheid.

Een koker van anderhalve meter voorzagen we van een plastic strook waarop de tekst anderhalve meter stond. Daarna vulden we hem met appels, peren, mandarijnen, sinaasappels, kiwi’s en wat walnoten.

Een kaartje met strik bevestigden we bovenaan en ik leverde alle kokers persoonlijk op de diverse locaties. Om zeker te zijn dat iedereen ongeveer gelijktijdig kon genieten. En de verrassing niet via de sociale kanalen werd verklapt.

De koker is uiteraard te voorzien van andere dingen, denk aan pinda’s, drop, chocolade of waar jij je goed bij voelt of je bedrijf voor staat.

Je kunt natuurlijk ook herbruikbare groente- en fruittassen vullen.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."