Zoek
Sluit dit zoekvak.

Borrelbox doet het altijd goed zeker bij een teams meeting

2 leuke verpakkingen die wij graag vullen tot een borrelbox

Geduld wordt beloond. We weten het zeker. Echt! Binnenkort mogen we weer op visite, vrienden bezoeken, samen picknicken en barbecueën. Tot die tijd kunnen we elkaar of onze collega’s verrassen met lekkers en leuks!

Borrelbox

Speciaal ontworpen als luxe afhaalbox voor restaurants of om iemand te verrassen met een picknick, BBQ of vrimibo.

Moments & Memories

De Moments & Memories is een neutrale geschenkverpakking voor door het hele jaar heen.

Deze mok is een leuke duurzame toevoeging voor de box al deze leeg is.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."