Zoek
Sluit dit zoekvak.

Handige fietstas en boodschappentas in 1 artikel

Echt Nederlands, boodschappen doen met de fiets

Verschillende kleuren fietstas

Super handige fietstas en shopper in 1 tas.

Aan de tas zit een draagbeugel die eenvoudig aan je bagagedrager wordt gehangen. Als je hem aan de binnenzijde van je winkelwagentje hangt valt je tas niet om bij het boodschappen inpakken. Daarna ga je eenvoudig op de fiets naar huis.

Ook handig als ophangt voor thuis. Aan de binnenzijde zit een elastiek waardoor je de tas af sluit.

Deze tas is van geweven polypropyleen (PP). Het materiaal is waterbestendig en flexibel, dus je neemt het gemakkelijk mee. Hij is gemaakt van 100% gerecycled plastic (behalve de rail in het midden).

Je gebruikt de tas tot hij uiteindelijk uit elkaar valt. En daarna wordt hij voor 100% gerecycled. De Technische Universiteit van Denemarken heeft geconstateerd dat bij het vervangen van wegwerpboodschappen door onze fietstas uw CO2 voetafdruk aanzienlijk vermindert.

Draagvermogen handige fietstas is 8 kilo

Afmeting 40 x 45 x 18 cm.

  • Glanzend zwarte tas met tekst reuse, reduce recycle.
  • Blauw, groen, mat zwart, glanzend zwart of oranje.
  • Full color design: eigen kleur voorzien van eigen bedrukking vanaf 10.000 stuks. Leveringstermijn is 9 – 12 weken.

Hij kan eenvoudig verzonden worden in een (gekleurde) bubbeltjes envelop of (gekleurd) brievenbus doosje. Leuk kaartje erbij met persoonlijke tekst en het kado is klaar. Stuur de adreslijst naar ons en wij regelen de verzending. Dat heet ontzorgen!

Nooit meer koude handen tijdens het fietsen met deze hot hands.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."