Handige fiets- en boodschappentas.

Superhandige shopper en fietstas in 1 tas.

Aan de tas zit een draagbeugel die eenvoudig aan je bagagedrager gehangen kan worden. Als je hem aan de binnenzijde van je winkelwagentje hangt valt je tas niet om bij het boodschappen inpakken en daarna eenvoudig op de fiets naar huis.

Ook handig als ophangt voor thuis. Aan de binnenzijde zit een elastiek waardoor je de tas ook kan afsluiten.

Deze tas is gemaakt van geweven polypropyleen (PP). Het materiaal is waterbestendig en flexibel, dus je kunthet gemakkelijk meenemen en gemaakt van 100% gerecycled plastic (mus de rail in het midden).

De tassen kunnen worden gebruikt tot ze uiteindelijk uit elkaar vallen. En als ze eindelijk klaar zijn kunnen ze voor 100% gerecycled worden. De Technische Universiteit van Denemarken heeft geconstateerd dat bij het vervangen van wegwerpboodschappen door onze fietstas uw CO2 voetafdruk aanzienlijk wordt verminderd.

Draagvermogen 8 kilo.

Afmeting 40 x 45 x 18 cm.

  • Glanzend zwarte tas met tekst reuse, reduce recycled.
  • Blauw, groen, mat zwart, glanzend zwart of oranje.
  • Full color design: eigen kleur voorzien van eigen bedrukking vanaf 10.000 stuks. Leveringstermijn is 9 – 12 weken.

Hij kan eenvoudig verzonden worden in een (gekleurde) bubbeltjes envelop of (gekleurd) brievenbus doosje. Leuk kaartje erbij met persoonlijke tekst en het kado is klaar. Stuur de adreslijst naar ons en wij regelen de verzending.