Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hoera de baby is een meisje, hoera het is een jongen!

In plaats van beschuit met muisjes

Blij dat de bevalling goed is gegaan, hoera de baby is er.

HOERA de baby is geboren! Het is een meisje/jongen.

Stuur een box vol heerlijke geboortekoekjes naar kersverse ouders. Of bestel de originele geboortetraktatie om uit te delen aan het  kraamvisite of op het werk.

Een lekker bros koekje dat smaakt alsof je een knapperig beschuitje met ouderwetse roomboter en roze/blauwe muisjes eet. De koekjes zijn kleurstofvrij door cranberry zaadjes of blauw maanzaad. Dit geeft het koekje een lichte bite.

Koekjes als cadeau? Goed idee! Kies bij het afronden van je bestelling voor een ander bezorgadres. Laat vervolgens je persoonlijk boodschap achter bij de bestelnotities, zodat we die op het kaartje kunnen toevoegen. Zo maken we samen andere blij!

Verzending:

De geboortekoekjes worden plastic-vrij verpakt in een brievenbuspakketje. Een dag na de bestelling kun je het pakketje vinden in de brievenbus.

Ook leuk om kenbaar te maken dat je zwanger bent, maar het geslacht nog niet weet, stuur dan een combi.

50 stuks € 9,95 ex verzendkosten.

Leuke attentie voor een mama en papa een geboortebeer.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."