Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lente kado, graspapier enveloppe met zaadbommetjes

We denken ook bij verzenden aan het milieu: graspapier enveloppe

Vier het leven, vier met dit lente kado

lente kado
lente kado

Gezellige lente opsteker dit lente kado!!

De bubbeltjes envelop is gemaakt van graspapier!!!

We voegen een gezellige keukenhof kaart toe.

Maar het gaat natuurlijk om het zakje met zaadbommetjes. Fleur je omgeving op en geniet vervolgens van de bloemen en de vlinders……

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."