Zoek
Sluit dit zoekvak.

Smuldoos een doos lekkers voor tijdens een digitale meeting

Lekker een teams meeting op met deze gevulde doos

Een smuldoos voor een meeting op je deurmat, dan kijk je uit naar de bijeenkomst

Een smuldoos voor thuiswerkers.

Deze doos ontwikkelde ik in Corona tijd. Een doosje lekkers die de deelnemers van een teams-bijeenkomst thuis ontvingen. Het mooie van de inhoud is dat iedereen van iets anders houdt maar dat er voor iedereen wat naar zijn wens in zit. Meestal zelfs valt alles in goede aarde.

Maar deze verrassingsdoos kan natuurlijk ook nu nog en wordt enthousiast ontvangen. Want we werken nog veel thuis, net als digitaal vergaderen.

Hier wordt toch iedereen vrolijk en blij van, als je dit op je deurmat vindt……..

Ook voor een nieuwjaars receptie kunnen we smuldozen samenstellen.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."