Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zomer pakketje zet je relaties aan het ontspannen

Lekker op vakantie met dit trio

Stuur je relaties op vakantie met dit zomer pakketje

zomer pakketje
zomer pakketje

Stuur je relaties en collega’s een sportief brievenbus pakketje, zomer pakketje toe als zomerattentie.

Leuk en persoonlijk kaartje vervolmaakt dit kado!

Geef het aantal en de adreslijst door en wij regelen de rest.

Deze lijkt hetzelfde maar dan een andere samenstelling. Maar er kan nog heel veel meer, maak een afspraak en samen stellen we een pakket samen waar jij maar helemaal je relatie vrolijk van wordt.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."