Zoek
Sluit dit zoekvak.

Mocktail ijsjes, dat zijn cocktail waterijsjes

IJsjes voor volwassenen

Zomerse BBQ? Dan mocktail ijsjes naast alle andere drankjes

mocktail ijsjes
mocktail ijsjes

2 non-alcoholische Cocktail waterijsjes, ook wel mocktail ijsjes genoemd. Ze hebben een inhoud van 2 x 65 ml. en in een all-over en full colour bedrukt doosje.

230 x 70 x 20 mm.

Houdbaarheid 12 maanden

Leveringstermijn 2 weken na goedkeuring digitale proef.

Leverbaar vanaf 100 doosjes.

Een leuk en multifunctioneel artikel voor een BBQ.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."