Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Zomerse verpakking met palmbomen, ballen en een zon

Een kado krijgen begint bij de verpakking

Veel bedrukte dozen bijvoorbeeld deze zomerse verpakking

zomerse verpakking
zomerse verpakking

Stel je voor dat je dit vrolijk bedrukte doosje van de postbode ontvangt. Met andere woorden, het is een zomerse verpakking.

Dan ben je al vrolijk!!! Als je dan ook nog leuks, borrelpakket of lekkers vindt als je het opent dan is jouw dag perfect!!

Wij vullen hem graag met wat jij wilt en nemen de handling en verzending uit handen…..

Just call us!!

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."