Zoek
Sluit dit zoekvak.

Eerst zaaien dan oogsten en de insecten zijn er blij mee

Leuks om aanwezigen te bedanken

Zoals de zaaier doet: eerst zaaien dan oogsten

eerst zaaien dan oogsten
eerst zaaien dan oogsten

Voor een bijeenkomst als afsluiting van een heel traject (eerst zaaien dan oogsten) wil relatie de aanwezigen bedanken.

Hoe kan dat beter dan een zakje gekleurde zaadbommetjes te voorzien van een toepasselijk kleurig bedank kaartje met de afbeelding van de Zaaier van van Gogh.

In Ede gebeurt het!! Attentie ivm de Ride for the Roses.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."