Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Hieperdepiep gefeliciteerd met je diploma

Ook voor een kleine beurs bedenken wij iets leuks

Een leuke attentie bij een hiepedepiep diploma uitreiking

hieperdepiep
hieperdepiep

Leuke aanvraag bij een aanbeveling…. 2 x leuk hieperdepiep!

Alle afstuderenden willen we met een klein presentje verblijden. Klein budget.

Het eerste dat bij mij naar boven komt is dat je je ‘afstudeer hoedje’ de ruimte in zwiept tijdens je afstuderen. Dus: een frisbee, niet een standaard maar een opvouwbare die je overal mee naar toe kunt nemen.

Leuk, zowel frisbee als hoesje met het logo bedrukt. Waarbij de frisbee nog van een leuke aanvullende tekst voorzien is.

Een leuk kado voor een afgestudeerde. Hij kan voorzien worden van een plaatje met tekst.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."