Zoeken
Sluit dit zoekvak.

BBQ voor in een kerstpakket, vul aan met toepasselijkheden

Ook in de winter wil je lekker en gezellig eten

Kooltjes, groente, vlees en een BBQ.

BBQ
BBQ

Even iets anders voor de komende kerst, een BBQ in het kerstpakket. 

Plaats een standaard wegwerp bbq van de supermark in deze BBQ houder en grill dan veilig. Daarmee voorkom je het verbranden van de ondergrond. Door de verstelbare afstand tussen de kolen en het eten krijg je het beste resultaat. 

In slechts 1 minuut is deze bbq (excl. houtskool) klaar voor gebruik en neemt vrijwel geen ruimte in .

Het RVS rooster kan in 2 hoogtes worden ingesteld voor de juiste temperatuur. 

Voeg onbreekbaar servies onderdelen toe.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."