Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kaasfondue in blik, altijd in huis voor onverwachte gasten

Verschillende smaken kaas fondue, zeer lang houdbaar

3 verschillende soorten kaasfondue in blik

Weer zo’n creatieve NEDERLANDSE invulling van een lekker en leuk samen zijn kaasfondue in blik.

Hollandse kaas fondue in blik

Kaas fondue is de enige ambachtelijk gemaakte kant-en-klare kaas fondue van Hollandse bodem. Wij maken onze fondue van Nederlandse boerderij kazen en voegen hier alleen wat wijn en aardappelzetmeel aan toe. Doordat wij de fondue in blik verpakken is hij ook makkelijk op te warmen en hoeven wij geen smaakversterkers en conserveer middelen toe te voegen. 

Onze kaasfondue is een combinatie van een jonge, een jong belegen en tevens een oude boerderij kaas.


Truffel kaasfondue in blik

Onze truffel kaas fondue is de eerste kant-en-klare kaas fondue gemaakt met vers geschaafde Italiaanse truffel. Onze kaas fondue is een combinatie van een jonge, een jong belegen en een oude boerderij kaas. Hier voegen we wat wijn en aardappelzetmeel aan toe.

Voor de vers geschaafde truffel gebruiken we een zomertruffel uit Italië. Deze truffel heeft een subtiele smaak en vormt een mooi samenspel met de Nederlandse boerderij kazen.


Blauwader kaas fondue in blik

Onze Blauwader kaas fondue is gemaakt van Nederlandse boerderij kazen en een zachte blauwader kaas uit de Franse Auvergne.⁠

Door de weelderige begroeiing in dit voormalig vulkanische gebied in Frankrijk heeft de koemelk hier een rijke, kruidige smaak. Dat is te proeven in de romige, pikante blauwader kaas fondue.⁠

Super om thuiswerkers als hart onder riem te verblijden!!

Stuur de adressenlijst, wij voegen een smaakvolle kaart en een stokbroodje toe. Verpakken hem tevens in een sfeervol doosje en sturen deze aan al je relaties.

Een ander leuk en lekker idee is ons pompoensoep pakket voor het najaar.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."