Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuw logo presenteren met energiereepjes

Hier krijg je energie van

Just call us voor een case: nieuw logo presenteren

Een leuke opdracht, na deze energiebommen naar alle medewerkers te hebben gezonden: doel nieuw logo presenteren, mochten de reepjes op herhaling tijdens de Metavakbeurs.

Dit keer niet gewikkeld in een bericht maar in een ‘sleeve’ of wrapper voorzien van het fraaie nieuwe logo.

Ook een manier om het nieuwe logo nogmaals te presenteren….

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."